Nieuwe single: 'Drink 'r nog eentje mee'

 
Ronnie Ruysdael knalt letterlijk en figuurlijk het oude jaar uit en het nieuwe jaar in. Met deze ontzettend lekkere meezinger krijgt de melancholie rondom dit beladen moment een hele andere wending. Want terwijl de ene helft van de kamer traditiegetrouw ‘Happy New Year’ van ABBA meebrult, heeft de andere helft een Nederlandstalige tegenhanger ontdekt. ‘Drink’r nog eentje mee, blijf nog ff staan, het is veeeeel te vroeg om weg te gaan..’. 
Daar hoor je Ronnie Ruysdael met zijn vriendenkoor uit de boxen knallen. Die kunnen er geen genoeg van krijgen. Is het gezellig, dan is Ronnie de laatste die zijn jas pakt om naar huis te gaan. Zo ook op oudejaarsavond, nadat iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar heeft gewenst. 
 
Een plaat waar alles in zit. Gierende vuurpijlen, jankende violen, sissende sterretjes, jolige lachende mensen, maar ook her en der iemand in een hoekje die een traantje wegpinkt. Want er is weer een jaar voorbij. 2017 is over. 2018…here we come!
 
Ronnie: 'En s’nachts in bed zingt iedereen nog steeds NANANANAAAA HET ALLERBESTE VOOR HET NIEUWE JAAR. Want als het 1 keer in je kop zit, krijg je het er niet meer uit. Hahahahaha. Gelukkig Nieuwjaar allemaal'
 
Share our website